Нерадостна съдба застигна колата, която през почивните дни влезе в новинарските емисии след екшън в Търновско. Тогава 62-годишен мъж с 2,78 промила алкохол удари паркиран автомобил в центъра на село Леденик и избяга. По-късно той се заби в мантинелата на на моста между селата Шемшево и Леденик.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се виждат много мъже в светлоотразителни жилетки, които бутат синия голф, заседнал на съоръжението. Групата успява да преобърне возилото, което се строполява от височината в нивите. Към момента не е известно защо хората се отнасят точно по този начин возилото.

На заден план се вижда и машина на Пътна помощ, а впоследствие колата е била натоварена на репатрака.

Сговорна дружина - БМВ повдига... на Асеновградско шосе ВИДЕО

Припомняме, че полицията откри виновния водач малко след бягството му от произшествието в Леденик, а колата му бе "кацнала" мантинелата на пътния мост. Той беше там заедно със съпругата му, която също е пътувала в автомобила. Тя също била пияна.

Съпругата на водача даде цветисто обяснение за ситуацията.

Нафиркан шофьор удари кола и се заби в мантинела СНИМКА

„Ние така правим, защото нямаме възможност да живеем. Пихме ракия. Той пи много. Позволих му да седне зад волана, защото го обичам“, разказа пред bTV Надя Недялкова.

62-годишният Недко Недялков бе задържан за 24 часа, а съпругата му беше откарана в дома им в село Леденик.

Някои потребители на мрежата останаха възмутени от преобръщането на автомобила. Те твърдят, че подобни действия са недопустими.

Други се обединиха в позицията, че точно така трябва да се процедира с колите на пияни и опасни шофьори, предизвикали произшествие.

Съпругата на пияния, блъснал кола: Така правим, защото нямаме възможност да живеем

Кадри: Георги Алексиев