Преди дни наемодател разгласи за притеснителна ситуация.  Той разказа, че жена опитала да проникне в дома на млада двойка.

Историята сподели Ивайло Ивайлов, който днес разказа, че е изправен пред серия от постове, в които се разпространява лична информация за него, поднесена по заблуждаващ начин. Става въпрос за снимки от личния му профил, както и негови стари публикации. Това става в групи във Facebook, които са за търсене на жилища под наем в София и Пловдив.

Мъжът отбелязва, че разпространителят е един – профил с име Зорница Неделчева.

 Какъв беше случаят?

Ивайлов разказа пред GlasNews.bg, че жена, която преди е наела негов апартамент, опитала да проникне в същия. Според него Георгиева пробвала да влезе, използвайки копие на ключ.

Жената напуснала на 7 септември, а дни след това в жилището  се нанесли нови наематели. Вечерта на 4 октомври Георгиева поискала да влезе, опитвайки да отключи. Това притеснило живущите.

Когато наемателите попитали какво прави, Георгиева се представила за домоуправител. После си тръгнала.

Часове преди проявата Георгиева разменила съобщения с Ивайлов, в които искала връщане на остатък от 100 лева депозит. Пари, които са удържани заради щети по имуществото, които били констатирали при нейното напускане. Преди това на нея била върната другата част от сумата - 350 лева.

Ситуацията притеснила младата двойка, скоро след това те решават да напуснат апартамента.

Тогава опитите на потърпевшите да се свържат с Георгиева останали без резултат. Ивайлов коментира, че е подадена жалба.

Бивша наемателка опита да нахлуе в жилище в Пловдив! Новите - в стрес СНИМКИ

И след това

Дни след разгласяването на станалото се появяват и въпросните постове. В тях въпросната дама призовава потребителите на групите да се пазят от Ивайлов.

Споделя се и колаж от негова лични снимки и скрийншот на публикация, в която той споделя за свои религиозни възгледи. Което на пръв поглед няма общо с тематиката на въпросните общности за наематели и наемодатели.

Именно в тях обаче преди това се е появила и информацията за опита за влизане в пловдивския апартамент.

Дали става въпрос за случайност, или отговор за разгласената ситуация?

От GlasNews.bg сме готови да дадем право на отговор на останалите страни в случая.