Водач със синьо  "Рено" успя да раздели мрежата.

Поводът е до болка познат - паркиране по улиците на столицата. На снимка, споделена във Facebook, виждаме автомобила паркиран пред стъпала на тротоар.

Това явно ядосва гражданин, който качва снимката в мрежата. Където коментарите не закъсняват.

Част от столичани не виждат нищо нередно. Според тях може ситуацията да е налагала колата да бъде паркирана там. Например, за да се разтовари багаж.

Според други подобно поведение е недопустимо, а водачите трябва да паркират на други места, където да не пречат на останалите участници в движението.

Забиха кирка в капака на кола СНИМКИ

Трети повдигат друг въпрос. Този за заснемането на различни ситуации и споделянето им в социалните мрежи. Поведението, което също разделя хората. За едни се търси сензация от дребнотемия, но за други това е начив за даване на гласност на нарушения, които вредят дори и малко на качеството на живот.

Вижте част от мненията на столичани:

"Наистина жесток проблем, някой е спрял да свали или качи багаж. Трябваше да спре на булеварда и да направи задръстване до Околовръстното", пише Марио С.

"Ей, точно тва синьо "Рено" е проблемът на тая държава..", добавя Милена И.

Не липсват и призиви за забележка към водача или подаване на сигнал към институциите. За съжаление често споровете между пешеходци и вадачи за паркиране ежедневие, а понякога дискусията не е само в мрежата.

"Опасно близки": Невероятно паркиране в София СНИМКИ