Гражданин алармира за пътен знак, към който видимостта е силно затруднено. Мъжът твърди, че табелата, която оказва за приближаването към опасно кръстовище, не се вижда от раззеленилите се дървета.

А. Маринов заявява, че местоположението на въпросния знак е на пътя Аксаково – Кичево, край разклона за селата Въглен и Яребична.

"Вече трета година тази табела е скрита от храсти и е невидима за шофьорите", твърди Маринов. Мъжът заявява и че наскоро в района е имало пътен инцидент.

Камера за скорост дебне на необичайно място, възмути шофьори СНИМКИ

"АПИ най-после да влезе в задълженията си, да извърши проверки и където е нужно крайпътните храсти да се изрежат, а маркировката да се освежи", апелира Маринов.

Вижте целия му сигнал, публикуван в социалната мрежа Facebook.

"На вниманието на АПИ : Преди десетина дни за пореден път стана автомобилна катастрофа на пътя Аксаково – Кичево, на разклона за с.Въглен и с.Яребична. По пътя от Варна, на 200 м. преди кръстовището има голяма жълта указателна табела -  „ВНИМАНИЕ ОПАСНО КРЪСТОВИЩЕ“. Вече трета година тази табела е скрита от храсти и е невидима за шофьорите. Не казвам, че този факт е причина за катастрофата, но АПИ най-после да влезе в задълженията си, да извърши проверки и където е нужно крайпътните храсти да се изрежат, а маркировката да се освежи."

Снимки: А. Маринов

Първи СНИМКИ показват трагедията със загинали младежи във Видин