Паднали знаци на полянка до пешеходка пътека. За тази ситуация сигнализира мъж в мрежата. Случката е разгласена в мрежата, а Борис А. твърди, че никой не вдига пътния указател вече пет дни.

"От пет дни е паднал и никой не си го познава!", пише Борис А. На земята са се озовали знак, оказващ наличието на пешеходна пътека и такъв, припомнящ трамвайното предимство. На един от тях има и малка фотоволтаична система.
 
Не е ясна причината, заради която металните конструкции са били изтръгнати. Някои граждани смятат, че виновен е силният вятър, който нанесе не малко щети през миналата седмици. Други считат, че подобни публикации са излишни, защото мястото на такива сигнали е до отговорните институции.
 
Не липсват и столичани, които гледат на станалото от забавната страна. Някои от тях си харесаха металните тръби за различни цели, а други заливат с шеги мъжа, споделил за случката. Те дори го винят, че не е казал за станалото в първия възможен ден.
 
 Бдителни хора разкриват и една от възможните причини за станалото. Те твърдят, че основите на едни от знаците са плитки, което го е направило неустойчив. Вижте част от коментарите:
 
"Къде е това,да си наберем фотоволтаичната система?", пита на шега Иван Н.
 
"На мен ми трябва тръбата, че да махна гърнетата на колата най-накрая, ако са налични двете, ще я правя с двуцевка", добавя Красен П.
 
"Като слагам колчета използвам камъни и чакъл. С този постен разтвор и с тая плитка шапка, на всеки бриз знакът ще е долу. Или се цели повечко ремонт на ремонтите?", пише Димитър Т.
 
"Ти си виновен. Отговорните за тази работа чакат сигнал във Фейсбук група, а ти с няколко дни закъснение го подаде", пише Светозар Н.
 
"Полегнал е. Зимен сън!", добавя Методи С.
 
Припомняме, че миналата седмица селен вятър създаде главоболия в София, а и в много други градове. В столицата поривите събориха изолацията на 45 ОУ "Константин Величков". Появиха се и множество сигнали за паднали дървета и клони, счупени стъкла. Мазилка на блок падна и във Враца. Но в Пловдив бе най-сериозният инцидент. На 19 януари дърво се стовари върху пейка, на която седяха няколко деца. Четири от тях бяха приети в болница, а едно от момичетата бе пострадало сериозно.