Пореден ужас във Варна се е разиграл днес. Мъж е бил докаран пред ДКЦ-4, където бил оставен на стол пред централния вход.

Не след дълго издъхнал, а безжизненото му тяло останало пред лечебното заведение повече от час.

"На тия доктори ли пляскахте? Мой приятел, Константин Парчев го е снимал в 11,28 часа днес. Час по-рано е минал от там, и човекът е бил ТАМ жив. Това се случва в ДКЦ-4, Окръжна болница Варна", пише в социалната мрежа Ангел Неделчев.

"Аз бях там час и половина, човека е седял навън докато почине. Охраната е бил с него. После на 40-тата минута още не беше дошла трупна линейка. Не знам какъв е случаят, но да умреш на стълбите на болница не само е нечовешко а е безумно!", пише Кремена Ялназова. По думите ѝ, обяснението за случващото се било: "Чакаме линейка"!

От болницата обясняват пред Нова Варна, че мъжът е дошъл в поликлиниката с направление за уролог от личния си лекар. Минал е през регистратура, съобщили са му, че няма такъв специалист и той е излязъл.

Други пациенти са алармирали, че междувременно състоянието на същия човек се е влошило. Впоследствие той е починал.

От лечебното заведение са звънели на 112, Социални грижи, както и на Бърза помощ. При пристигането на линейката екипът е казал, че не се занимава с починали.

Жена издъхна пред наша болница!