Един пост в мрежата успя да разчувства и да докосне сърцата на десетки хора. Написа го млада жена, чиято майка работи в Спешна помощ, и чието сърце се е свило, че един ден, когато телефонът й звънне, няма да пише МАМА... Предлагаме ви този текст, защото в него - кратко и простичко, става дума за страховете ни, за болката ни, за критикарите и за безотговорните. А вие се замислете...

"Съболезнования на всички, които загубиха близки в борбата с Covid 19! Много ми се иска всички, които коментират, да се опитат да се поставят първо на мястото на хората, които загубиха близки, които взимат решения, които лекуват, които работят в хранителния магазин, аптеката, на КПП-та или бензиностанция, и тогава да изказват мнение.

Много е лесно да критикуваш, когато не носиш отговорност! Моята мама също работи в Спешна помощ, и тя и моят баща са в рисковите групи. Не ми се мисли, ако нещо се обърка. Не съм ги виждала и прегръщала вече два месеца, защото има правила, които спазвам. Свило ми се е сърцето, че заради безотговорността на някои хора, един ден, когато телефонът ми звънне, няма да пише МАМА! Бог да Ви пази, Мамо и Тате! Бъдете здрави всички!"