Разтревожен баща разказа за неприятна случка, разиграла се в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Той, заедно с дъщеря си отишли в парк, където детето да играе със свои съученици.

По време на играта обаче, група от три момчета и едно момиче са ги заплашили с нож. Децата, силно притеснени разказали веднага за случката, а бащата отишъл да огледа насилниците. Групичката се разбягали, а дни по-късно пловдивчанинът отново ги забелязва в квартала заобиколили малко момче.

Мъжът е решен да подаде сигнал в полицията и родителите им да бъдат уведомени.

Това написа бащата в социалните мрежи:

Здравейте на всички в групата!
Искам да ви разкажа за това какво се случва в парка до търговиите в Кичука. Преди няколко дни отивам с дъщеря ми в парка да играе със свои съученици, понеже са по-големи стоим на пейка и говорим с едната майка, изведнъж дъщеря ми и приятелката и идват и казват, че група от 3 момчета и 1 момиче ги заплашват, имат и нож. От разказа на двете момичета разбираме, че едното момче от тяхното училище (Стоян Михайловски) и е за четвърти клас (9-10 годишно) следователно и другите да на същата възраст, сами без възрастен с тях и с ножове. Станах инстинктивно за да ги огледам, но те тръгнаха с тротинетка и колела. Вчера отивайки към същият парк ги видяхме до Музикхолния театър, бяха заобиколили едно момче и го тормозиха нещо, дъщеря ми ги разпозна, а и те нея и тръгнаха в различни посоки. Имах възможност да ги снимам, но са чужди деца и нямам право, но ще по дам сигнал в понеделник в районото и ще ги опиша, а родителите им да са наясно, че по закон до 12 години детето трябва да е с възрастен придружител.

Ето и коментарите: