След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион на пътя, Марияна Маркова и съпругът ѝ твърдят, че са били удряни с юмруци и шамари от шофьора на камиона, след като отбили. По думите им, причина за агресията станало изпреварване в тунел, което подразнило водача на тежкотоварното превозно средство. Неговата версия обаче, е различна. Водачът на камиона обаче твърди, че нападнатият е бил той. Действието се развива на магистралата от Перник към София.

„Когато излязохме от тунела, шофьорът на камиона почти ни избута в мантинелата. На отбивката на Мало Бучино бяхме избутани от товарния автомобил, но благодарение на бързата реакция на съпруга ми успяхме да спрем на сантиметри от дълбоката канавка”. Това разказа  Марияна Маркова.

Младежи нападнаха жена посред бял ден ВИДЕО+СНИМКИ

„Те бяха пред мен и спряха в аварийното платно. Тогава мъжът слезе от колата и започнахме да говорим за това, че в тунела не изпреварвало и имало ограничение на скоростта. Жената обаче беше доста агресивна. направо се вцепених от нея. Започна да ми скача и да ми дърпа дрехите. В интерес на истината я бутнах настрани. Тогава мъжът ѝ ми скочи. Бутнаха ме в канавката и започнаха да ме удрят. Имам синини и натъртвания още ”, заяви пред NOVA Сергей Богев, шофьорът на камиона.

За пенсиите и една кайсия: Разказаха "позорна" за обществото ни случка

Марияна Маркова отрича твърденията на водача на камиона и заяви, че ще търси правата си по съдебен път. От фирмата, с чийто камион е станал инцидентът, заявиха, че водачът вече е освободен от работа. Шофьорът е бил в изпитателен срок към момента на инцидента. Работодателите му го описват като изключително кротък и спокоен човек и заявиха, че са изненадани от реакцията му. Но от фирмата заявиха, че независимо какво е провокирало агресията, подобни реакции не се толерират. 

Жена от сърцето на труса: Помислих, че бомбардират къщата