Опасно и неадекватно! Шофьор на "Жигули" кара в насрещното платно по пътя Асеновград-Смолян. Това става видно от видео в мрежата.

Потресаващото е, че освен на правите участъци, водачът взима и няколко завоя, докато колата му е в насрещното. Цяло чудо е, че не се е стигнало до тежко ПТП. Не става ясно дали мъжът в под влиянието на алкохол или това си обичайният му начин на шофиране (Дано не).

"Гледали сте безплатно "Рали Смолян"... Майтапът настрана, ама такива трябва да им бъдат отнети книжките..", коментира Симеон Ч.

Поведението на шофьора е много рисково, но въпреки отва не липсват и забавни коментари.

"Изнася се човека кво толкова", пише Севди П. А някои предполагат, че е бивш тираджия. "Розето в Асеновград на пазара дава сила и безсмъртие ", отбелязва друг.

Все пак повечето потребители смятат, че това не е адекватно шофиране.

"Шегата на страна, но при това положение ако идва срещу него друг автомобил и няма видимост ПТП-то е налице! Има движение и от зад и пак при тази логика ако се изпреварва и както кара я на осевата линия та и в другото платно отново е предпоставка за ПТП- което ще рече, че е опасен на пътя независимо дали е дрогирани, пиян или не адекватен с рефлексите на пътя. Такива хора не трябва да се качват никога повече на автомобил да шофират!", категоричен в Шабан Касабов.

Кадри: Д. Павлова