Шофьор на лек автомобил се оказа паркирал на чуждо място. Това установява той, след като открива, че е вдигната едната му чистачка. Случката е от Велико Търново. Мъжът шеговито коментира и пожела да му бъде вдигната и другата чистачка, тъй като забравя, а понякога замръзват.

„Ако човека, който ми е вдигнал чистачката се познае, нека утре ми вдигне и другата, че забравям понякога и замръзват в това време. Жив и здрав да си и си премести коша за боклук вляво, и ще има откъде да излезеш. Видях, че си с голям номер обувки и обещавам да спирам поне още месец пред вас, докато си свърша работата!,“ написа той в социалната мрежа.

Част от коментиращите не се съгласиха, че мястото е резервирано. Някои отново с хумор допълват, че след като няма поставени туби вода, значи е свободно.

Други откриха нередност във въпросното паркиране. От публикуван кадър се вижда как возилото е спряно точно пред входната врата на имот.

„Ако човекът реши да вкарва и разтоваря нещо, пред собствената си врата, изключително е неприятно. Никога не спирам пред врата, каквато и да било тя. Близко е до акъла и в закона го пише, ама който го има,“ написа мъж.