Софиянец се оказа виновен за нещо, което не е извършил. Случката е от София. Мъжът е набеден, че е ударил бронята на паркирана кола на инвалидно място. Жената, която претендира за нанесените щети по возилото ѝ, смятала да търси обезщетение от застрахователите. Мъжът от своя страна сигнализирал в полицията. Пристигналите служители на КАТ, установяват, че контакт между двете коли не е имало.

„Колата се премести, за да се удостовери от служителите на КАТ, че няма контакт и следи. Най-малкото, за да се огъне така номера, трябва да има поне драскотина по моята боя,“ сподели Kiril Mush Mul Hristov.

По думите му, сигнал е подаден до застрахователната компания за измама с цел лична облага. Той допълни, че жената не е показала инвалиден стикер, за разлика от него.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

„Да ви предупредя, да внимавате.

Собственичката на тази кола си е приватизирала единственото инвалидно парко място на ул. „Ярослав Вешин“ на ъгъла с „Бяла черква“. Днес паркирах пред нея и тя ме обвини, че съм ѝ ударил колата, снимки веднага на застрахователите, щяла да ме праща. Аз се обадих на 112, дойде КАТ и установиха, че няма физически контакт между моята кола и нейната. В разговор с комшии разбрах, че друга кола със стикер спре ли на инвалидното място, се чупели чистачките. Момата се пробва къде ще ѝ мине номера, за да и изплатят строшената броня. Та, внимавайте да не спирате на мястото на този мозъчен инвалид. И понеже сигурно четеш, госпожа имаш сигнал до теб първо в ДЗИ, където ти е застраховката за застрахователна измама и второ в районното за измама с цел лична облага. Весело изкарване ти пожелавам.“