С видео от годежа на 13-годишния и 15-годишната Ася се сдоби GlasNews. Както ви съобщихме, годежът между децата бе в началото на месеца във столичния квартал "Факултета". Кадрите вече са свалени от мрежата.

На клипа се вижда как малолетните танцуват в компанията на роднини.

По-шокиращо бе видеото от рождения ден на младежа, на което се забелязваха бутилки с алкохол, от които си наливаха други невръстни деца.

Освен в социалните мрежи, кадрите бяха публикувани и в YouTube. И тези от годежа, и тези от рождения ден. Откъдето възниква и въпросът как те не са били спрени от строгия контрол на видеопорталът.

13-годишно момче вдигна тежък годеж, уиски се лее на рождения му ден СНИМКИ

Само часове след първата ни статия обаче двете видеа бяха премахнати от YouTube. Те бяха в профила на студио, което се занимава професионално с заснемане, но явно са размислили дали е редно да се качват подобни кадри.

Децата трябва да занимават с други дейности на тази възраст и докато не го осъзнаят родителите, няма да го разберат и самите малчуани.

Нашата медия все пак има кадри от детския годеж, но сме обработили клипа, за да не се виждат лицата на децата, за разлика от оригиналното видео.

Очаквайте подробности!