Ситуация на пътя предизвика дискусия в мрежата. Причината е публикация на столичанка, която се интересува колко време се разтоварва камион. Интересът ѝ идва заради товарен автомобил, който зарежда магазин, но и затруднява останалите водачи.

На споделена снимка се виждат и коли, които търпеливо изчакват да свърши доставката. Жената дори обмисля да заобикаля, за да не стои блокирана в трафика.

 "Някой знае ли за колко време се разтоварват камиони 3.5 т. и 7.5 т. - общо 11 тона.  Дали да чакам, или да обиколя близо километър? Не че имам против търговията и логистичната дейност, възмущавам се от мозъчните тръстове в Общината, определили схемата с еднопосочните улици по “най- добрия” начин в "Надежда" 1, а може би и другадe", пише Ина М.

И докато някои сторичани приемат публикацията за шега, друга граждани предлагат решения и търсят "виновните" за затрудненията.

Според някои това са колите, паркирани по пътя. За други еднопосочното движение по някои улици, а за трети - решението да има супермаркети между блоковете.

Вижте част от коментарите на столичани:

 "В случая, виновни са частните автомобили паркирани. Доставчиците си вършат работата. Обикаляй!", смята Десилава П.

 "Това, че зареждаш магазин, доставяш пратки или събираш боклук не означава,че трябва да спираш, където ти е удобно", смята Николай С.
 
 По улиците на страната затрудненията за водачите са най- различни, но това не ограничава предвижването с личен автомобил.