Неизвестен с въздушна пушка тероризира жителите на Раковски. За ситуацията сигнализира жена, потърпевша от деянията на извъшителя.

Пепа Б. твърди, че целта на стрелеца са домашните любимци. Тя разказва, че той прострелял една от котките ѝ, която не излиза от дома на жената. Друга негова цел били и пернати.

"Заради секунден кеф причинява неописуема болка на животинките, а на децата - мъка и сълзи!",  пише Пепа Б. Тя споделя и друг притеснителен случай. Стъклото на дома ѝ почти било счупено заради действия на стрелеца.

Според жената, която дава гласност на притеснителното деяние, извършителят действа в района на ул. "Московска". Тя иска да предупреди останалите жители на града, но и смята, че е въпрос на време личността на човека да бъде разкрита.

Битата и ограбена лекарка в София: Полицаите вършат най-мръсната работа

Вижте целия ѝ разказ:

Здравейте!  Ако админът позволи, бих искала да предупредя живущите в района на сладкарска къща "Надежда" да си пазят домашните любимци, а и себе си - защото има "стрелец", който стреля с въздушна пушка.

Преди месец почти ни счупи прозореца, аз бях до него и изпитах голям ужас тогава, за да убие едно врабче, а вчера е прострелял едната ни котка, която е кастрирана и не излиза от нас!

На стрелеца(ако види) искам да кажа, че няма съвест. Заради секунден кеф причинява неописуема болка на животинките, а на децата мъка и сълзи! Междудругото в района има камери и въпрос на време е да разберем кой е!

Алабаите от Белащица се вмъкнаха в двор! Потърпевшва: Докога ще се пускат жалби?