Няма ден без тях! Толкова вече сме свикнали с „новината” за ударили се автомобили, че колкото и цинично да звучи, ние, журналистите, вече ги отразяваме избирателно. Ако има жертви или в краен случай много смачкани – отразяваме. Другите ги минаваме метър. Защото са много!

Тежка катастрофа между два автомобила в София на кръстовището на булевард "България" и ул. "Нишава". 35-годишен мъж пострада тежко и бе откаран в "Пирогов".

Катастрофа с трамвай на ул. Граф Игнатиев и ул. Любен Каравелов, водачът на кайена е пострадал.

Кола и трамвай се блъснаха в София, има пострадал СНИМКИ

Кола се заби до спирка на пазара в столичния квартал „Красна поляна“. Автомобилът е смачкан до неузнаваемост и по чудо няма пострадали случайни граждани.

Катастрофа между линейка и кола в София. Инцидентът е станал на кръстовището между бул.”България” и ул.”Тодор Каблешков". Шофьорът на автомобила е пострадал, с травма на гръбначния стълб е и е приет в болница „Пирогов“. 

Трамвай и линейка се блъснаха в София СНИМКИ*

И още, и още… 

Според "Пътна полиция" причината за големия брой инциденти в столицата (и не само) е комплексна - от преминаване с несъобразена скорост до разсеяност. На фона на черната статистика започват, редуват се и продължават акции след акции на полицията. И какво от това?

GlasNews разполага с кадри от нелепи инциденти, станали само за последните 10 дни в София. За съжаление две от тях завършват със смърт. Кадрите са шокиращи: