Тежка катастрофа затруднява трафика по АМ "Тракия". По непотвърдена информация са се ударили две коли. Червен лекотоварен автомобил е в аварийната лента. Кола  е на пътното платно, а задницата ѝ е помляна. Към момента няма данни за пострадали. По асфалта има разпилени вещи. Катастрофата е станала  при км 66 на АМ „Тракия“, в област Пазарджик.

"В посока движението Бургас се осъществява в активна лента поради инцидента. Затворени за движение са изпреварваща и аварийна ленти. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция", съобщават от АПИ.

Спецакция на АМ Тракия! Масирани проверки очакват шофьорите

Припомняме, че специализирана операция по метода "широкообхватен контрол" ще се поведе днес в района на 155 км, посока Бургас, на А; "Тракия". Проверките ще са в периода от 10 ч. до 13 ч.

Проверките, насочени към товарните автомобили и автобусите, ще се осъществяват съвместно от екипи на ОДМВР-Пловдив, Обрастно пътно управление, ИА Автомобилна администрация, АПИ и Агенция Митници. Подробности за акцията и междинни резултати се очакват по-късно днес.

Издъхнал е мъжът, скочил от блок при огнения ад в София

През уикенда по засилен трафика по АМ "Тракия". На места се образуваха задръствания заради ремонтни дейности или пътни произшествия.

Трикилометрава тапа имаше по трасето в посока Бургас вчера, в района от 64 км до 67 км. Причината бяха ремонтни дейности.