Катастрофа е станала преди минути в Пловдив. Две коли са се ударили на кръговото на бул. "Освобождение" в квартал "Тракия", научи GlasNews.bg.

По първоначална информация Опел  отнел предимството на Ауди, а впоследствие последвал удар. От силата на сблъсъка машините  се завъртели, а едната кола излязла на банкета.

В синия автомобил пътували три момичета, майката и бащата на едно от тях, който шофирал. Зад волана на другата кола била  жена. Въздушни възглавници на Аудито са се отворили.

За момента няма данни за тежко пострадали. Очаква се пристигането на екип на полицията и линейка. Автомобилите са на местопроизшествието.

Припомняме, че днес баловете са в стихията си, като тази вечер в Пловдив ще празнуват зрелостниците от Английската, Руската и Търговската гимназия. Движението в града е интензивно, а абитуриентите вече пътуват към хотели и ресторанти.

Шофирайте внимателно!

Обновена:  При катастрофата леко е пострадало момиче, което се е возило в синия автомобил. В момента тя се преглежда от медицински екипи. По първоначална информация няма други пострадали, но има сериозни материални щети по автомобилите. На място има и два патрула на полицията. За момента движението в района не е затруднено.

Зверска катастрофа в София. Пешеходци се разминаха на косъм СНИМКИ