Неприятен случай е станал в софийски квартал. Жена твърди, че младежи са замервали с яйца автобус на градския транспорт. Деянието не се разминало само с попадения по машината. Дейна М. твърди, че бил изцапан и пътник, пътуващ във возилото.
 
Тя разказва, че ситуацията се разиграла на ул. "Тодор Каблешков", където рейс №204 бил обстрелван със суровия яйца. Съдържанието на едно от тях някак успяла да проникне през пролука във вратата, а така потърпевш се оказал мъж, който бил изцапан.
 
Жената твърди, че извършителите на проявата били група момчета, които били облечени в екипите на футболна школа. Случаят се разиграл следобеда на 20 април.
 
Дейна М. публикува и кадри, показващи сочените за извършители на пакостта, както и мъжа, потърпевш от дейнието. На тях той им показва следите от атаката с яйца, а момче отрича да е виновно.
 
"Моля ви, родители, поговорете с децата си…", призовава Дейна М.
 
Вижте цялата публикация на столичанката, споделена в мрежата:
 
"Тези хлапаци днес (20.04.23г.) към 16,45 часа хвърляха сурови яйца по автобусите. Действието се развива точно пред бензиностанция Ромпетрол на Ул.”Т.Каблешков”, а автобуса, който беше обстрелван е 204. Мъжът, който се вижда на снимките, е пострадалия човек от автобуса (разбивайки се във вратата на автобуса, яйцето премина през пролуките), целият опръскан със сурово яйце… Моля ви, родители, поговорете с децата си… "