Тир удари лек автомобил на бул. "Ботевградско шосе" в столицата и избяга. Инцидентът е станал при включването към Северна скоростна тангента.

Подаден е сигнал до КАТ. Кадри от инцидента са предоставени на органите на реда, това става ясно от групата "Катастрофи в София".

За щастие при при удара никой не е пострадал сериозно.

На кадрите се вижда как след удара колата губи контрол, но все пак успява да спре. А камионът си продължава по пътя си, без дори да намали.

Според някои потребили водачът на тежко товарния автомобил въобще не е разбрал за удара заради умора, а според други той е бил умишлен.

Трети смятат, че и двамата шофьори са виновни.

"В цяла Европа се лепят лепенки, които показват мъртвите зони на видимост на тировете. В случая и двамата водачи имат вина според мене", отбелязва Даниел А.

"Не е длъжен, но този в дясно като се влачи, ако го беше пуснал да мине пред него, всичко щеше да е точно. Вижда, че напира... Толерантността и съобразителността спестяват един куп главоболия. Да следиш пътната обстановка е и да предвидиш участниците в движението какви маневри биха предприели. Не оправдавам никого.", пише пък Йоана К.
 
 
Вижте повече във видеото: