Варненка издирва мъжа си, след като органите на реда са прекратили търсенето. Жената организира акция по издирване през уикенда и моли за подкрепа.

Мъжът скача от Аспаруховия мост на 3 ноември, след като слиза от автомобила си. Случаят бе определен като самоубийство от полицията. За момента обаче тяло не е открито.

Мъж слезе от колата си на Аспаруховия мост и скочи

"Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам апел към всички, Моля всеки, който може да се включи в търсенето му по суша, да дойде в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч., защото властите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям.", апелира Радостина Георгиева.

Недялко е описан като любящ баща и съпруг от близките, коментирали публикацията.

Те окуражиха жената и са категорични, че всичко ще завърши благополучно.

"Ще опиша на кратко подробностите за случая. Петък вечер, срещу събота Недялко скача от Аспарухов мост и по думи на очевидци, тялото е във водата, след 5 минути го губят от поглед.

Издирването продължи до 7-ми включително. На 8-ми са били само двамата му братовчеди, които са водолази, никой друг.
Организираме се приятели, роднини и доброволци, за да обходим брега по канала на 10-ти и 11-ти и да се опитаме да открием Недялко.

Тази агония от чакането причинява болка на семейство и приятели. Молим тези от Вас, които имат желание да се свържат с нас", пише Юлия Николова.

Очаквайте подробности!