Варненци сигнализираха за серия от домашни обири.

Според Максим Г, мъже, заснети на кадри от охранителни камери, набелязват домове, а след това следва  грабеж. По думите му цел са различни ценности - пари, злато, сребро и дребни предмети.

Той пише, че обирите се извършват професионално, а апашите дори заключват след себе си. Потърпевши имало в района на автогарата в морския град.

Максим Г. качва и снимки на предполагаемите извършители и търси информация за самоличността им. Вижте цялата му публикация:

"Внимавайте! Въпросните мъже набелязват и обират домове във Варна - взимат основно пари, злато, сребро и други дребни неща като почти не остават следи от нахлуването. Отключват си и дори заключват след това. Доколкото разбрах много жители от града са пострадали така особено в района на автогара.  Моля,  ако някой успее да познае кое да е от лицата на кадрите да се свърже с мен."

 Сигналът притенява варненци, а някои споделят, че въпросните лица са се появили и в техния блок.

"Това е в моя блок. Двете жени, които се появяват в клипчето са от семейството ми. Докато ми кажат, че във входа се разхождат съмнителни лица и да изляза, те избягаха! Дано бъдат заловени. ", пише Веселин С.

Споделените кадри, на които са заснети мъжете, може да видите във видеото: