Лампа, "залепена" за нов строеж в столичния "Младост", озадачи мрежата. Според местни жители възможно е в близко бъдеще да се строи и върху пътните платна.

Авторът на публикацията е описал по забавен начин инженерната мисъл.

"...
-Бригадир, тази улична лампа на ул. Румен Цанев... Пречи да вдигнем третия етаж. Стресирано отбеляза кофражиста на обекта.
- Не пречи, бре... всичко си е по проекта... Там тази лампа ще се пада холна лампа само ще я сменим с полилей. Отвърна уверено бригадира и отпи с усмивка от горещото си утринно кафе.
Работата на строежа продължи и не след дълго Младост се превърна в един стар италиански град с тесни улици и разстояние между сградите достатъчно, че да заемеш сол и олио от съседа без дори да ставаш от стола си в кухнята.
...."
"Из книгата: "Младост моята дистопия" - пише Асен Асенов.
 
Потребителите са категорични, че предстои ситуацията в квартала да се влоши след появяването на новите сгради, без жителите да имат паркоместа.
 
"Най-веселото тепърва предстои. 90% от закупилите жилище в тези две блокчета, няма да са си купили гаражи. И като се нанесат, забавата ще стане сериозна. Ще почнат да паркират в карето блокове 403-332-333-334-335-336-401 и тогава вече няма да остане грам детска площадка или градинка, без автомобили в нея", посочва Марко Л.
 
"Не сме далеч от момента някой да си построи сграда върху някоя улица или булевард. Колко му е върху габарита на Малинов да изникне блок, защото земята може да се окаже частна под булеварда или върху ул. Филип Аврамов да изникне някоя сграда.", добавя Ясен Я.