Псоледна информация за здравословното състояние на пловдивчанина, който пострада при взрива в гараж, който избухна на  ул. "Михаил Такев" 37 в кв. "Съдийски". Изгарянията на 64-годишният мъж са 24%. Той е настанен в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив. 

Сестрата на пострадалия Капка Чомова каза, че е бил адекватен и е говорил. “Имаше изгаряния по главата и ръцете. Беше голям взрив, като бомба”, коментира тя пред GlasNews.bg. 

Лекарите в момента правят всички необходими диагностични процедури, предстои снимка на белия му дроб.

Припомняме, че тази сутрин в гаражно помещение на две нива избухна взрив, от който пострада мъжът. Според първоначалната информация той е работил с режещата машина, като малко преди това източил битова газова бутилка в подземното ниво.

Постройка пламна в Пловдивско, спасиха дома на семейство СНИМКИ

Паркираният в гаража автомобил е напълно унищожен, а от ударната вълна вратите на помещението са отхвръкнали към отсрещна къща и друг автомобил.

На място са екипи на полицията, създадена е организация за обезопасяване на периметъра около адреса. Изведени бяха всички обитатели на сградата.

На местопроизшествието се извършва оглед с участието на служители на пожарната, за да се преценят последствията от взрива.

Очаквайте подробности!

Евакуация в Пловдив: Има пострадал при взрива, унищожен е автомобил СНИМКИ

Пиян е водачът, катастрофирал на кръгово в Пловдив СНИМКА