Блокирано е движението по АМ "Тракия" на входа на София. На място са спрели коли и тирове, а пътуващи сигнализират, че между колите обикалят въоръжени полицаи.

Имаше доста патрулки, според мен издирваха някой, защото покрай колата ни мина полицай с пистолет в ръката, който оглеждаше всички коли една по една", споделя мъж.

Полякинята трафикант хвърчала с 200 км/ч по АМ Тракия! В колата - 10 мигранти

"На зад са минавали с оръжие. Според мен са търсили някой, че отпред ни наредиха един до друг,така че и пешеходец да не може да мине", разказва друг пътуващ.

Полицаи преследваха джип 30 минути, натръшкаха мъже на улицата ВИДЕО

Към момента информация от МВР няма. Шофьори алармират, че трафикът е силно затруднен. Като се е образувало задръстване.

Към момента няма повече подробности за ситуацията.

Припомняме, че вчерашният ден бе белязан от гонки с мигранти. Бус с бежанци блъсна полицейски автомобил на Околовръстното в София, в района на Казичене. В резултат един полицай пострада много тежко, наложи се да бъде опериран и в момента е в медикаментозна кома.

Часове след това в Бургас джип, натъпкан с бежанци, е задържан от бургаската полиция след близо 30-минутна гонка. Арестуваните са натръшкани на ъгъла на улиците "Гладстон" и "Иван Шишман". 

Обновена: Полицията преследва кола с полска регистрация по АМ "Тракия".  Колата е отказала да се подчини на полицейски патрул на магистралата. По неофициална информация в колата пътуват нелегални мигранти. 

В района на "Църна маца" в преследването се е включил втори полицейски автомобил.  По последна неофициална информация, водачът е успял да избяга на полицията и в момента от МВР издирват колата в районите около АМ "Тракия". 

Джип и патрулка се блъснаха челно, полицай е пострадал