Чикнето свърши. Сезонът в ски курорт №1 Банско започва… днес.

Лекото закъснение тази година ще бъде компенсирано с перфектни условия и много естествен сняг във високата част на ски зоната, гарантират от концесионера "Юлен".

Пистите, които ще работят от днес са: Плато 1 и 2 (№3 и №11), Бъндерица (№2), Балканиада (№4) до Междинна станция на Лифт Б1 и Б2, Юлен (№8) и Коларски път (№1).

Следните съоръжения ще бъдат отворени в самото начало на сезона: лифт Шилигарника, лифт Плато, лифт Бъндерица 1 и 2, детска котва, шест седалков Коларски път, паничка Бъндеришка поляна, пътечка Бъндеришка поляна и кабината.

Поради обилните снеговалежи има предупреждение за лавинна опасност, затова се ррепоръчва практикуването на зимни спортове да се извършва само в рамките на обозначените и обработени писти!

В ски зоната ще бъдат отворени алпийските барове на Бъндеришка поляна и Шилигарника, където гостите ни ще могат да си закупят топли напитки, но няма да могат да ги консумират там.

По-малко от 48 лв. на ден ще струва картата за ски в курорта за всеки един от четиричленно семейство (двама възрастни и две деца до 12 год.), което се възползва от новото предложение и се сдобие с тридневна карта за ски за цялото семейство.

Ето и цените:

Вид карта                                                      Цена в лв.

2 възрастни и 1 дете (до 12 год.) - 2 дни            310

2 възрастни и 2 деца (до 12 год.) - 2 дни            380

2 възрастни и 3 деца (до 12 год.) - 2 дни            460

2 възрастни и 1 дете (до 12 год.) - 3 дни             465

2 възрастни и 2 деца (до 12 год.) - 3 дни            570

2 възрастни и 3 деца (до 12 год.) - 3 дни            680