Измина много време от кожените кесии на колана, пълни с жълтици до мобилните телефони, в които държим и парите, и инвестициите и банковия си клон. Финтех революцията улесни максимално управлението на собствените ни пари, но все още има хора, които подхождат предпазливо към използването на улесненията във финансовия свят.

В този материал, създаден със съдействието на Easy Credit, ще акцентираме върху трите сфери на личните финанси, в които дигиталните решения ще ви улеснят максимално живота: теглене на бързи кредити изцяло онлайн, управление на спестяванията и безопасни плащания на сметки и покупки.

Бързи кредити изцяло онлайн - какви са предимствата

При всяко финансово решение човек има нужда да получи цялата нужна информация.

При отпускането на бързи кредити изцяло онлайн човек има възможност ясно да види всички условия по заема - от срока на договора до размера на вноската, от начините на погасяване до специфични термини като ЦКР и други и да се запознае с тях без притеснение за времето.

Достъпността на дигитални услуги по кредитиране на  Easy Credit дава възможност да кандидатствате за бързи кредити онлайн по всяко време и от всяко място, дори през мобилния си телефон.

Онлайн управление на личните средства

Само до преди няколко години за всяка банкова операция - внасяне, теглене на пари, превод, се налагаше да ходим лично до банков клон. В момента всяка банка предлага на своите клиенти възможност да използват най-популярните банкови услуги през дигиталното си приложение.

Какво на практика означава това - имате достъп до парите си непрекъснато. Виждате с колко пари разполагате, пристигнали ли са очакваните преводи от заплата или от Easy Credit и така много по-лесно управлявате финансите си.

Голямото предимство на такъв тип банкиране е, че управлението на парите ви е наистина във вашите ръце и боравите с парите си дори извън работното време на банките. Когато знаете във всеки момент с колко средства разполагате, взимате много по-лесно решение дали да купите или не дадена стока, да предприемете пътуване или да преведете пари на приятел.

Безопасни плащания на сметки и покупки

Революционизирането на финансовите услуги могат да улеснят ежедневието ви в съвсем практичен план - през мобилното банкиране или през сайта на търговеца плащате с няколко клика сметките си за ток, вода, парно и т.н.

Също така можете да наредите автоматични плащания за регулярните вноски по кредити и да пазарувате онлайн.

Системите за онлайн разплащания на доверените търговци са защитени с различни нива на защита и можете да проследите всяка трансакция. Пази се и доказателство за направено плащане, с което да удостоверите редовността на вноските по кредита или за изплащане на автомобила си, например.

В заключение можем да кажем, че финтех революцията позволи на хората да имат по-добър контрол над парите си като им помага да взимат информирани решения при теглене на бързи кредити изцяло онлайн, покупки и управление на финансите си.