На 16 декември (петък) от 17.00 ч. в бензиностанцията на Карловско шосе InsaOil дава старт на вълнуваща коледна кампания под надслов „Зареди с положителна за Коледа“.

Изхождайки от идеята, че най-често за Коледа пътуваме към дома, семейството и близките си, от компанията предлагат да съчетаете зареждането на автомобила с трогателен подарък. Ако минете през някой от 3-те празнични обекта в Пловдив – на бул. „Васил Левски“ 170, в кв. „Остромила“ 202 или на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58), може да си направите снимка в специално аранжиран фото бокс. Може да се снимате самостоятелно или заедно със своите спътници от 10.00 до 19.00 ч. всеки ден от 16 до 25 декември вкл.

„Всяка година по празниците наблюдаваме приятната предпразнична суматоха, която цари в нашите бензиностанции – забързани хора, устремени към своята коледна почивка. Често се случва в такива моменти да свършите всичко друго, но да забравите подаръка за себе си или за някой любим човек. И ето че ние имаме решение тъкмо за такива случаи. В днешния дигитален свят да подариш снимка на хартия е малък топъл жест, който може да зареди всекиго с положителна енергия“, казва Йоана Самуилова, управител на верига бензиностанции InsaOil.

А дори и да не си направите професионална снимка, е достатъчно само да се снимате, в която и да е от бензиностанциите на InsaOil. Публикувайте кадъра в социалните мрежи във Facebook или Instagram с хаштаг #енергиязаколеда и тагнете профила InsaOil.

Това е напълно достатъчно, за да участвате в надпреварата, в която може да спечелите 10 камери Fujifilm Instant Mini 11 и 50 карти за зареждане в бензиностанциите на InsaOil, всяка от които на стойност 100 лв.

Тъй като от InsaOil са убедени, че всеки заслужава подарък за Коледа, който да го зареди с много усмивки и положителна енергия, те са изготвили и специален музикален подарък за клиентите си – любими коледни песни в празничен InsaOil плейлист. Може да му се насладите, като сканирате QR кода, разположен на видими места в бензиностанциите или в профилите на компанията в социалните мрежи. Така гарантирано ще се заредите с ведро настроение и нито дългият път, нито евентуалните задръствания ще го помрачат.