Мечтаете ли за еднофамилна къща с три спални, огромна дневна с кухня и хол, собствен двор и прекрасна гледка? За мнозина това е оптималният избор за дом, като представата е за място в близките села край Пловдив. Нов комплекс от затворен тип с едва 10 къщи дава различен избор. Комплекс къщи "Belle Vue" осигурява спокойствието, прекрасна гледа към Родопите, но в същото време се намира в рамките на града и на изключително комуникативно място –  квартал „Беломорски”.

Един от лидерите в строителството вече изражда комплекса в южния квартал. Към момента се предлагат 6 къщи с РЗП от 184 кв. метра, като всяка е със собствен двор от 425 кв.м и 2 паркоместа. Цената им е 165 000 евро, като разположението на стаите са – 3 големи спални с две бани на втория етаж и голяма всекидневна, хол и кухня на първото ниво.

Друга къща, която се продава в комплекса, е със същото разположение, но с по-големи помещения. Тя е с РЗП от 245 кв.м, собствено дворно място от 557 кв.м. и 2 паркоместа. Цената й е 200 000 евро.

Най-голямата, която разполага и с кабинет, а общото РЗП е 302 кв.м, със собствен двор от 514 кв.м и две паркоместа. Цената е 255 000 евро.

Всички къщи са свързани с ВиК мрежата и канализационната мрежа. Към всички имоти има изграден път в добро състояние, а в близост са основни пътни артерии. Къщите се предлагат с монтирана немска ПВЦ дограма, на шпакловка и замазка, изградена ел система, както и ВиК инсталация на тапа. В проектите на къщите има и възможност за изграждането на собствен плувен басейн към всяка една от тях.

За повече информация: 0896 627266