На прага на новия сезон всяка жена има нужда от обновяване на гардероба. Част от него неизменно са обувките. Ако мислите, че е време да се разделите с някои от моделите на ток, недейте! До края на годината има много дни, в които ще може да се възползвате от елегантността и грациозността им. Кои са модерните за сезона цветове и как да ги носим – на тези въпроси ще дадем отговор в следващите редове.

Кои са модерните обувки на ток през есен`2022? 

Всеки сезон на годината дава възможност да заявите своята вярност към класиката и да се възползвате от умелия начин, по който дизайнери от цял свят я правят актуална и търсена днес. Точно това прозира от последните колекции на световно утвърдени марки. Те с жар възраждат добре познатото старо.

За да се запознаете с актуалните за сезона обувки на ток, достатъчно е да ги разгледате - https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/na-tok. Прави впечатление доминацията на тъмните цветове, но тя не бива да ви заблуждава. Ако харесвате бежово, кафяво, червено, бордо, зелено или пък синьо, не се колебайте да изберете точно такъв чифт за есенния си гардероб. Важен сега е не цветът, а дизайнът!

Когато става дума за декоративни елементи и детайли, модерните дамски обувки на ток няма да ви предложат нещо изненадващо. Акцент е поставен върху сдържаността. Затова тази година избягвайте моделите с крещящ ефект. Ако жадувате да излезете извън рамката на класическата визия, опитайте се да го постигнете чрез ярки акценти, но с помощта на аксесоари и елементи от облеклото.

Как да носим обувки на ток? 

След като изяснихме кои са новите тенденции тази есен, време е да ги използваме, за да създаваме уверено тоалети за различни поводи.  

Отличен избор за тържествено събитие през деня или вечерно време е кокетна рокля без презрамки с широк колан. Към нея може да изберете черни обувки на ток на любим ваш дизайнер. Лесно може да придадете на тази визия дързост. За целта е необходимо да подберете към нея елегантни аксесоари в червено.

Ако жадувате да купите чифт бежови обувки на ток, за да изглеждате още по-безупречно и класно в офиса, подберете към него стилна чанта в бежово. Те ще стоят добре на рокля и делови костюм. Ако нямате против да носите шал, не го забравяйте! Този детайл, подобно на часовника, допълват класическото разбиране за елегантна жена.

Нека ви дадем и трети вариант. Този път имате нужда от обувки на ток в ярък цвят, например жълто. Сложете ги със скини дънки, блуза без ръкави и неголяма чанта в сходен тон.

За романтичните натури препоръчваме бели обувки на ток. Може да ги носите и с делови костюм, но за моментите, в които искате да изглеждате нежни и деликатни, препоръчваме светлосиня пола и бял топ. Тази визия със сигурност жадува за ярък акцент. В ролята на такъв може да използвате чанта тип клъч или пък ефектна гривна.

Накрая нека ви напомним кои са основните правила при цветовете. Черните обувки на ток са безпогрешен избор за делови костюми и коктейлни рокли в тъмно. С чифт в бяло ще постигнете целта си да изглеждате романтични и женствени. Универсален вариант са обувките в бежово. Телесният цвят дори за някои експерти превъзхожда в много отношения черния. Заложете на червени обувки на ток, когато искате да не останете незабелязани.