Невероятно коледно предложение предлага доказаният пловдивски инвеститор PIMK Build на своите клиенти. За ограничен период покрай най-светлите празници от компанията са пуснали на специални цени пет от своите най-атрактивни жилищни комплекси в Пловдив.

Апартаментите в „West Park Residence” до края на годината ще се продават до 750 евро на кв.м. След това от 1 януари цената отново се връща на старите нива до 850 евро на кв.м. Луксозният комплекс е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета. Концепцията на PIMK Build в тази зона е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието. Цялото паркиране ще бъде подземно - осигурено е на 120%!

Друг комплекс в район „Западен” - ”Green Gardens”  - етап 2 и 3 ще е на специалната цена до 490 евро на квадратен метър до края на годината, а след нея цените ще са до 550 евро/кв.м!  Комплексът се намира на втора линия на булевард "Пещерско шосе".  От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.

Два комплекса се продават на специални цени и в район „Южен”.  Единият от тях се намира в центъра на  район „Южен”  и се отличава с прекрасна локацията.  Цените до края на 2020-а са до 630 евро/кв.м, а след нея ще станат до 650 евро на квадратен метър.

Жилищният комплекс се намира непосредствено до Първо РУ - близо до хипермаркетите  „Лидл” и “Кауфланд”. Обичайно там има огромен проблем с тесните жилища и липсата на паркоместа. В новият жилищен комплекс това е решено! Освен простор са осигурени 110% паркоместа. Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Около жилищния комплекс ще се облагороди, като ще се направи зелен пояс, а инвеститорът ще изгради и детска площадка.

"Южен 2" от PIMK Build се намира от южната страна на карето между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев” – близо до жилищните комплекси „Оазис”.  Цената към момента е повече от примамлива – до 490 евро на квадратен метър, като фирмата отново залага на комфорт на достъпна цена.

Последният комплекс, но в никакъв случай не и по достойнства, който от PIMK Build  пускат на празнична промоция, е The North Residence. В него апартаментите до края на годината ще са до 550 евро на кв.м, а от началото на 2021-ва стават до 600 евро на кв.м.

The North Residence ще е с 3 входа, големи търговски площи, различни по квадратура апартаменти и ще разполага с подземен паркинг. Сградата се пада перпендикулярно на булевард "Северен", като от южната й страна се открива прекрасна гледка към река Марица и Родопите.