За тези, които се осмеляват да се противопоставят на общоприетите норми на обществото. За тези, които не се харесват на всички, но имат силен характер, което несъмнено важи, както за хората, така и за парфюмите. Две нови парфюмерийни предложения от Рефан - отражения на собствената ни уникална автентичност. Не по-малко атрактивна от бутиковите аромати е и цената на продуктите. По отделно двата парфюма са по 15 лв., а в комплект можете да се сдобиете с тях само срещу 24 лева.

JASMINE & TUBEROSE и SMOKY VETIVER

За тези, които се осмеляват да се противопоставят на общоприетите норми на обществото. За тези, които не се харесват на всички, но имат силен характер, което несъмнено важи, както за хората, така и за парфюмите. Две нови парфюмерийни предложения от Рефан – отражения на собствената ни уникална автентичност.

JASMINE & TUBEROSE

Ултра женствен аромат, кремообразен жасмин, прекрасна и мощна тубероза в умело съчетание от смолисти ноти и следи от тютюн. Луксозно, цветисто ухание изпълнено с игрива изтънченост.

JASMINE & TUBEROSE

Елегантен, мъжествен аромат с връхни ноти от виолетови листа, ветивер с лек пикантен и опушен нюанс, обонятелен израз на бохемска култура.

Вижте и останалите аромати от колекцията на сайта на Рефан – https://www.refan.bg/catalog/limited-blend.1644