От малкия фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона последователи в социалните мрежи, Мунир, определян като „Кръстникът на дизайна на коси“, за първи път ще проведе прочутия си мастърклас на 30-и септември в Пловдив, а градът ще се превърне в своеобразна европейска столица на красотата.

Именитият дизайнер на коси Мунир пристига в България с обещание да разшири уменията на европейските и балкански дизайнери на коси, да им покаже нови методи за справяне с различни ситуации и да разкодира енигмата около невероятните трансформации, които създава.

Талантливият творец е провел повече от 14 мастър класа в цял свят, посетени от над 15 000 международни дизайнери на коса. На 30-и септември в зала 6 на Международен Панаир Пловдив, за първи път в България и единствен за Европа, за тази година, професионалисти ще се присъединят към всеизвестният "School Masterclass" на Мунир. Вълнението сред последователите му е голямо и благодарение на организаторите от Christian of Roma, градът ще отключи своята артистична страна, като представи гуруто Мунир.

„Очарован съм и дълбоко развълнуван, че ще посетя България и ще се запозная с талантливите дизайнери на коса там. За мен Christian of Roma, като водеща компания в сферата на красотата в България, е перфектният партньор. “, споделя основателят на собствени салони в ОАЕ, Ливан, Египет, Ирак и Катар и допълва: „Опитът ми от последните 21 години е тъканта на моите мастър класове. Те вдъхновяват дизайнерите на коса да обединяват уменията си и да ги превръщат в още по-успешен бизнес.“ 

В Пловдив Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо, множество формули и техники за прилагане, както и методи за отстраняване на различни предизвикателства, които възникват в ежедневната работа във всеки салон. Мастъркласът има за цел да даде тактики и съвети за справяне с всякакъв тип коси. В рамките на събитието пред стотици дизайнери на коси ще се разкрие съкровищница, от която ще получат ново бизнес-познание за изграждане на кариера и ресурси да открият гения в себе си. Мисията на Мунир е да прескача границите за професионалистите в индустрията на красотата, да отключва пълния им потенциал и да ги вдъхновява да постигат нови познания за иновации в цветовете. Матъркласът ще завърши със забележително шоу, в което моделите ще са в пъти повече от стандартно ревю на прически, а кастингът за тях ще се проведе четири дни по-рано, за първи път в исторически обект, а именно в Епископската базилика на Филипопол, Пловдив.

Използвайки дълбоките си познания за индустрията на красотата, през 2018 г. Мунир създава и лансира собствена марка продукти. През 2022 г. България, заедно с още 17 европейски държави, става част от „Армията на Мунир“, благодарение на дистрибуторите - Christian of Roma.

Признат като ''Кръстникът на дизайна на косата“ ливанският иноватор е повлиял на милиони професионалисти, като е повлиял на индустрията на красотата и в най-малкия детайл, променяйки начина на представянето й в социалните мрежи. Мунир е много повече от трендсетър, той е Революционера, който разкрива бъдещето на фризьорите. Неговият път започва преди 13 години, а днес продължава да бъде ментор и вдъхновител, като води мастър класове по целия свят: От Ливан до Париж, от Истанбул до Букурещ .

 ''Благодарение на моя роден брат, Хекмат Абомар,  мога да споделям опита си с дизайнерите на коса от цял свят.'', казва Мунир. Абомар е креативен Директор на компанията от 2011-а, а впечатляващата му визия за позиционирането в социалните мрежи и създаването на поредицата от мастър класове, освен основополагаща за компанията „Мунир“, води и до превръщането на Мунир в глобален бранд.

Мунир в България е своеобразен подарък, който организаторите на събитието от Christian Of Roma правят на страната ни. Десетки милиони негови почитатели и последователи ще опознаят красотата на България, чрез социалните мрежи на вдъхновяващия дизайнер на коси. Очаква се специално, за да се включат в събитието, да пристигнат именити професионалисти от Сърбия, Македония, Румъния и други балкански държави.

Как да се докоснеш до магията Мунир, виж тук:

https://mounirmasterclass.com/Event/View/26 

Мастър класът ще се проведе на арабски език, с жив превод на езиците, на които има представители.

Мунир в социалните мрежи:

https://www.instagram.com/mounir/

https://www.facebook.com/mounir

https://www.instagram.com/dubai.mounir/

https://www.instagram.com/mounirmasterclass/

https://www.instagram.com/mounirproducts.bulgaria

https://www.mounir.com/about-us