27-годишният Велко Ганев, който нападна и обра бургазлийка, отива за 4 години зад решетките

Велко Ганев(вляво) върви за пореден път към съдебната зала и ще получи нова присъда


През ноември 2018 г. Велко застигна жертвата си в гръб и й запуши устата

Бургазлии могат да си отдъхнат, защото опасният рецидивист – 27-годишният Велко Ганев от с. Зимен, общ. Карнобат, отива на топло и ще прекара следващите 4 години зад решетките. Това реши по-рано днес Окръжният съд в Бургас, като е мотивиран от определените наказания по настоящата присъда и по влязло в сила на 05.12.2018 г. определение на съдебната инстанция спрямо подсъдимия - отново за грабеж.

Карнобатлията отнесе най-тежкото наказание за поредицата си от престъпления, с които нарушаваше спокойствието в морския град. Последното му злодеяние бе на 11 ноември 2018 година, когато нападна младо момиче в района на ОУ „Климент Охридски” в Бургас и задигна телефона й .

Рецидивистът Велко запушил устата на жертвата си, викал й: „Дай портмонето и нищо няма да ти направя“

Припомняме, че през онази нощ опасният престъпник връхлетял жертвата си по изключително ужасен и стресиращ за нея начин. 27-годишният Велко издебнал момичето в гръб, хванал я за устата, като я задържал запушена и й викал: „Дай портмонето и нищо няма да ти направя“.

Момичето с инициали Т.С. от страх веднага му дало исканите вещи и бандитът избягал в неизвестна посока. Часове по-късно обаче бе задържан от органите на реда.

Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред въззивна инстанция.


В категории: Темида