Айтозлията Мартин връхлетял с Мерцедеса си срещу Георги, бургазлията е нямал шанс да се спаси

Мартин Хубенов от Айтос е шофирал сив мерцедес с бургаска регистрация, опитал е да изпревари камион, но се е забил в колата на Георги Костадинов
Тема в развитие
Айтозлията Мартин връхлетял с Мерцедеса си срещу Георги, бургазлията е нямал шанс да се спасиСамо във Флагман.бг: Ето кой е загиналият бургазлия при жестоката катастрофа край АйтосМлад бургазлия е загиналият при адското меле край АйтосИзвънредно! Зверско меле на пътя Айтос-Карнобат, един загинал, друг с опасност за живота


Георги Костадинов издъхва на място, докато за Мартин Хубенов все още има шанс, лекари се борят за живота му

Флагман.бг научи подробности за жестоката катастрофа край Айтос, която отне един човешки живот, а друг е в критично състояние в болницата.(ВИЖ  НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Според непотвърдена информация причината за ПТП-о е неправилно изпреварване.

28-годишният бургазлия Георги Костадинов е шофирал черния си Мерцедес в посока от Айтос към Карнобат.

Предполага се, че е карал с превишена скорост, но дори и да се е движил с допустимата, то едва ли можеше да се спаси, защото другият участник в ПТП-о – Мартин Хубенов от Айтос буквално връхлетял срещу него.

Мартин е опитал да извърши изпреварване на ТИР, но явно не е преценил дистанцията, навлязъл е в насрещното платно и се е забил директно в колата на Георги Костадинов.

Георги е издъхнал на място, докато за Мартин все още има шанс да живее. Той е в критично състояние в болницата, направени са му серия от операции, но все още животът му е в сериозна опасност.

Георги Костадинов

 


В категории: Айтос