Арестуваният след акцията срещу Коце Бащата и брат му – Александър от "Изгрев“ с дебело крими досие, свързани ли са операциите в "Зорница"

44-годишнят Александър Радев е сгащен с много дрога в квартира в "Зорница", след като полицаите са следели с дни действията му


Бургазлияата е закопчан със 150 гр глави от съцветия марихуана и 4 гр бяло кристалообразно вещество – метамфетамин, както и електронна везна за разпределяне на дозите

Криминално проявен и осъждан е бургазлията, който вчера беше арестуван при спецакция в бл. 23 в жк. „Зорница“.

44-годишнят Александър Радев живеел в апартамент в жк. „Изгрев“, но е сгащен в квартира, след като полицаите са следели с дни действията му, научи Флагман.бг.

Полицаи щурмуваха апартамента на Сашо в Бургас, намериха 150 грама марихуана

Александър е закопчан със 150 гр глави от съцветия марихуана и 4 гр бяло кристалообразно вещество – метамфетамин, както и електронна везна за разпределяне на дозите.

Блестящата акция на криминалистите от 5-то Р е извършена по-малко от седмица, след като също в жк. „Зорница“ – в бл. 17 и 18 бяха арестувани други две известни ъндърграунд фигури Константин Вълчев – Мамута или Коце Бащата и неговия брат Тодор Вълчев, известен като Батката. Според източници на Флагман.бг двете операции са свързани.

Арестуваха ексгарда на Митьо Очите Коце Мамута

Припомняме, че бившият гард на Димитър Желязков-Очите Коце Бащата беше задържан, след като 2 години се издирваше под дърво и камък от полицията заради влязла в сила присъда. Неговият брат пък е спипан с близо половин кило марихуана.


В категории: Крими