Безумна наглост! Крадец разби офиса на куриерска фирма, лиши няколко семейства от подаръци

Апашът разбил прозорец на офиса, влзъл вътре и започнал да тършува. Взел каквото намери


32-годишният мъж от новозагорското с. Езеро откраднал и 150 лв. на монети, задържан е



Криминално проявен 32-годишен апаш разби прозореца на офиса на куриерска фирма в Слънчев бряг и задигна 5 коледни пратки и 150 лв. на монети. Абсурдната случка се разиграва преди дни, а за нея съобщиха по-рано от полицията.Около 9 ч. сутринта, при пристигане на работното си място, служителите на фирмата били изправени пред потресаваща гледка – стъкло просто нямало, а вътре в офиса просто си личало, че някой е тършувал. Сигнал в полицията е подаден веднага.

Униформените реагирали светкавично и в рамките на няколко часа вече имали следа. Престъпникът е разкрит вчера – по-малко от 78 часа след престплението. Става въпрос за 32-годишен мъж от новозагорското с. Езеро.

Той е направил пълни самопризнания и е задържан с полицейска заповед за арест за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на РУП-Несебър.

С действията си, наглецът най-вероятно е лишил няколко семейства от коледните им подаръци, тъй като ще се наложи пратките, както и откраднатите пари, да бъдат задържани за известен период от време, докато тече разследването.

В категории: Крими