Благороден жест! Красавица от Камено дарява балната си рокля (СНИМКА)

По-добре да зарадвам момиче в нужда, отколкото само да стои в гардероба, каза пред Флагман Лиляна Михранова


С тоалета в комплект вървят чанта и обувки

Младо момиче от Камено със страхотен жест – дарява балната си рокля, за да зарадва абитуриентка. Лиляна Михранова се решила на благородната постъпка, тъй като е наясно, че има много семейства, които не могат да си позволят рокля за дъщерите си и по тази причина момичетата могат да се лишат от специалния ден.

С тоалета в комплект вървят чанта и обувки.

Флагман.бг се свърза с Лиляна Михранова, която сподели, че нейното желание е да зарадва абитуриентка в нужда. Предпочита да извърши благородно дело с балния си тоалет, отколкото той да стои в гардероба. Красавицата е завършила миналата година в СУ „Христо Ботев“ в Камено.
„Предполагам, че има абитуриентки от домове или бедни семейства, които не могат да си осигурят рокля за бала. С радост бих помогнала на някоя от тях. Моля ви, ако знаете момиче с такава нужда, пишете ми. Нека бъдем добри и да се подкрепяме!“, апелира Лиляна.

Ако имате позната, която се нуждае от абитуриентска рокля, пишете на страницата на Флагман.бг, или се свържете с нас на [email protected] Ние ще ви свържем с Лиляна!

В категории: Камено