Блондинката Йована, която уби човек на пътя, превърна процеса си в цирк, ето как се опитва да избяга от правосъдието

Йована и приятелят й Мартин бяха консултирани от един и същ адвокат


Делото срещу 20-годишното момиче бе върнато на досъдебна фаза



20-годишната блондинка Йована Милчева, която уби човек на пътя край Карнобат, отново се опитва да избяга от правосъдието.  Делото срещу нея и приятеля й - 21-годишния Мартин Василев, ще бъде върнато в досъдебна фаза, заради процесуални нарушения, реши днес Бургаският окръжен съд.

Още през ноември м.г., по време на разпоредителното заседание, стана ясно, че ямболската двойка и приятелят й са били съветвана от един и същ защитник – адв. Ангел Ангелов. 

Според защитата налице били съществени нарушения от разследващите. Йована била виновна заради това, че седнала зад волана без книжка, но имало и други нарушители на Закона за движение по пътищата. Те визират сина на починалия Георги - Даниел. Твърди се, че той и баща му са пътували без колани, ако са имали такива, щели са де се предпазят. Освен това Даниел не бил натиснал спирачките и намалил газта преди сблъсъка с колата на Йована, ако го бил направил, щяло да има само леки щети, твърди защитата. 

Адвокатът на Йована шокира: Синът на починалия на АМ”Тракия” бил виновникът за ПТП, а сега искал 250 хил. лв.

Припомянме, че на 7 май 2016 година на АМ "Тракия", край Карнобат Мартин Василев, родом от Ямбол, който към онзи момент е бил на 19 години, предоставил лекия си автомобил Опел на непълнолетната си приятелка Йована Милчева, също от Ямбол. Мартин твърди, че му прилошало, отбил в аварийната лента и Йована сама предложила да се качи зад волана.

Щом поела управлението на автомобила, момичето, което само след 21 дни щяло да навърши пълнолетие и нямало никакъв опит като шофьор, натиснала педала и вдигнала 123 км/ч.

Движейки се в посока София тя започнала да изпреварва друг автомобил, който пътувал в същата лента за движение, но с по-ниска скорост. Йована прави рязка маневра наляво, без да даде мигач или дори да се огледа и буквално връхлита върху товарен автомобил Ситроен, управляван от Даниел Георгиев. От сблъсъка самият той е пострадал сериозно, а баща му Георги, пътуващ на пасажерската седалка издъхва след катастрофата.

19-годишен тийнейджър даде Опела си на непълнолетна кифла, причиниха зверска катастрофа, отнела човешки живот



В категории: Темида