Бургаските дизайнери от Code rouge създадоха най-модния ресторант в София

Нивото не отстъпва по нищо на световните ресторанти с няколко звезди „Мишлен”


Code rouge е една от най-известните български дизайнерски групи в чужбина


Само няколко седмици след откриването си ресторант “Кармаре” влезе във всички специализирани пътеводители в мрежата, даващи информация за най-добрите места за хранене в столицата. Посетители и лайфстайл издания не пестят похвалите си както за кухнята, така и за уникалния интериор, който е дело на бургаските дизайнери от Code rouge – новото име на Перфект груп.

“Още с влизането в ресторанта веднага впечатление прави интериорът. Тухлените стени, дървесината, меката мебел в морскосиньо и премисленото интимно осветление създават усещане за топлина. Нищо не е прекалено помпозно, лъскаво и натруфено.
По-скоро сетивата са изпълнени с усещане за елегантност, дискретност и професионализъм от нивото на световните ресторанти с няколко звезди Мишлен, пише GoGuide.bg.







Неотдавна една от най-известните италиански фабрики за осветителни тела постави за корица на официалната си страница във Фейсбук интериор на Code rouge, изпълнен с нейни модели от най-новата колекция.

Признание! Италиански лидер в осветителните тела избра интериор на бургаската Code rouge за своя корица

“Code rouge” е една от най-известните български дизайнерски групи в чужбина. Нейно дело са два проекта на Мариот в Македония, 5-звездни обекти в Русия, но безспорно най-голямото постижение е пълната реставрация на уникален замък на френския крал Луи  ХIV в Коняк, област Шампан, който в момента е собственост на олигарх от Армения.

Френският замък на Ружа Стойкова с номинация от VIP Property Awards 2012

Замъкът на три етажа е построен в края на 16-ти, началото на 17-ти век. Има сутеренен етаж: инотека, помощни помещения; партерен етаж: фойе с лоби бар, ресторант, кафява зала, зелена зала и бяла зала (за мероприятия, конференции, коктейли и др.); 1-ви етаж: частен коняк клуб, 5 луксозни “suite” апартамента със самостоятелни бани; втори етаж: частен пура бар, зала за забавление, зала-библиотека, кралски апартамент.


Някои от бутилките коняк в замъка са толкова скъпи, че са поставени под специална охрана

В категории: Лайфстайл