Бургазлийките са най-красивите жени! Хубавица Теодора Мудева грабна короната „Мис България 2018”

Теди получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиева


17-годишната възпитаничка на Английската гимназия отвя конкуренцията без проблем, показа превъзходство и класа, достойни за кралица

Бургазлийките са най-красивите жени в България! Поредно доказателство за този факт е, че новата „Мис България 2018” е именно бургазлийката Теодора Мудева. 17-годишната чаровница отвя конкуренция от 18 момичета без никакъв проблем и показа своето превъзходство и класа, които журито достойно оцени с първото място.

Теди спечели още 5 специални награди от конкурса, с което доказа, че красотата й е грабнала не само оценяващата комисия, но и всички присъстващи снощи в залата на Rainbow Plaza в София.

Бургазлийката бе отличена дори от другите представителки на Южното Черноморие – от Созопол, Черноморец и Обзор.  Короната на „Мис България 2018” бе връчена от миналогодишната носителка на титлата Тамара Георгиева, която отново привлече всички погледи към себе си, но заради пищната си дълга рокля.

Четири морски хубавици ще представят Южното Черноморие на Мис България 2018. Вижте ги!

Конкурсът тази година носи една особена носталгичност и любов към родното. Именно затова организаторите са решили претендентките да се появят в първия кръг с народни носии, а след това по бански и официални ефирни вечерни рокли.

Теди е възпитаничка на ГПАЕ „Гео Милев” в  Бургас и е танцьор по спорни танци, където също е с доказани успехи. Хубавицата ще представи България и на световния конкурс „Мис Планет” в Тайланд.









В категории: Лайфстайл , Бургас