Червена кметица контра на Димитър Николов: Да не летим с F-16, а да стоим здраво стъпили на земята!

Делегатът на Конгреса Донка Михайлова призна Николов за "уважаван кмет на ГЕРБ"


Да не летим по никакъв начин, призова Донка Михайлова съпартийците си на Конгреса на БСП


„Жребият е хвърлен за всички нас, скъпи мои приятели, начело с нашия успешен премиер, със скоростта на F-16 Block - до нова победа!” Това обяви миналата седмица бургаският кмет Димитър Николов в качеството си на зам.-председател на ГЕРБ на Национална предизборна среща.

В същата зала 3 на НДК днес се провежда заседание на Конгреса на БСП. Думите на Николов явно още отекват, защото днес те намериха своя отговор в лицето на кметицата на Троян Донка Михайлова.
Тя бе сред хората, които представиха проекта „Визия за България” – стратегия на БСП за управление на страната.

Донка Михайлова завърши по следния начин: „Уважаеми гости, скъпи делегати, представихме ви „Визия за България”. Преди една седмица мой колега – уважаван кмет на ГЕРБ, призова участниците в Националното съвещание на своята партия да полетят със скоростта на F-16. Аз няма да ви призовавам да летим нито с F-16, нито по друг начин. Призовавам ви да стоим здраво стъпили на земята, при гражданите на нашата страна и на нашите общини в решаването на тежките проблеми на нелекия им делник. И най-после да започнем заедно с тях да преодоляваме проблемите и да им дадем перспектива. Хората на България имат нужда точно от това. Благодарим ви!”

В раздела „Регионално развитие” на „Визия за България” има и „визия за Странджа – Сакар”.
На Конгреса присъстват около 30-членна група делегати от Бургас.



В категории: Бургас , Политика