ЧСИ извади на тезгяха емблематичния ресторант „Хоремаг” до Операта в Бургас

Цената за култовото заведение започва от 856 070 лв.


Собствениците са потънали в дългове към Уникредит Булбанк

Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) изнесе на публичен търг известното заведение „Хоремаг”, намиращо се на партерния етаж на соцблока на ул. „Шейново” №32. Обявената начална цена за 428 кв.м площ, върху която се намира емблематичният ресторант, е 856 070 лв.

Причината частен съдебен изпълнител да сложи ръка на имота, е че собствениците Никола Барантиев, Лиандър Минков и сие, са потънали в дългове към Уникредит Булбанк, показва проверка на Флагман.бг.

Ресторантът има богата история. Винаги е бил предпочитано място за празниците от бургазлии и гостите на града, тъй като се намира близо до центъра, Операта и жп гарата. През последните няколко години собствениците му хвърлиха доста сили, за да превърнат заведението в луксозно място за отпразнуване на сватби, кръщенета или просто поводи – като рожден ден или 8 март.

Обектът се състои от две големи преходни зали за посетители, офис със склад и битова стая, енотека, бар, кухненски блок, основен и авариен изход/вход.

Също така има открита тераса, която през топлите дни в Бургас е предпочитано място за обяд на всички работещи и живеещи в центъра заради богатия асортимент от кулинарни изкушения, които предлага ресторант „Хоремаг”.

Публичната продажба започва от 13.04.2019 г. до 13.05.2019 г. Всеки, който иска да стане новият собственик на емблематичния ресторант „Хоремаг”, може да види повече подробности около имота. в канцеларията на Районния съд в Бургас, където се държат документите.

Името на новия собственик на заведението ще стане ясно на 14 май т.г.

 


В категории: Бургас