Д-р Стоян Христов води в онлайн гласуването за „Личност на годината 2018”

Кой ще бъде носителят на уникалната статутка Флагман за 2018 г. сред деветимата номинирани, ще стане ясно довечера


Победителят е ясен, но името се пази под клетвена тайна от 5-членното жури


Началникът на отделението по ортопедия и травматология в УМБАЛ-Бургас д-р Стоян Христов получи най-голямата подкрепа в онлайн гласуването за „Личност на годината 2018”, организирано от екипа на Флагман.бг. Той има подкрепата на 26,1 %  от гласувалите.

Втори се нарежда полицай Павел Димитров – 23 %, а трети е доц.д-р Димитър Минчев от БСУ– с 20,4 %, следвани са от директорката на детската градина в с.Черни връх Славина Тошева – 7,6%, ученика от Гимназия за романска езици в Бургас Давид Сукнаров – 7,3% , адвокат Теньс Тенев – 5,8%, социалния работник Марионела Стоянова – 4,9%, водолаза-изследовател Михаил Заимов – 2,9 % и фармацевта Надя Йорданова – 2%.

Общият брой на гласувалите директно във Фейсбук е  6 371, а чрез банерната система на сайта са са влезли да подадат своя вот още 1 795 наши читатели.

На официалната церемония тази вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец ще стане ясно кой ще бъде единственият победител и носител на уникалната статуетка Флагман, която ще му бъде връчена от патрона на събитието Вълчо Чолаков – областен управител.

Интернет гласуването е с тежест 50 % при определянето на победителя. Победителят в онлайн анкетата получава 9 точки, вторият – 8, третият – 7 точки, четвъртият – 6, петият – 5, шестият – 4, седмият – 3, осмият – 2, а последният – 1 точка.

Останалите 50 % от точките се оформят от компетентното 5-членно жури , оглавено от Елка Стоянова - председател на Районната избирателна комисия - в мандат и членове - зам.-областният управител на Бургас проф.Севдалина Турманова, внукът на легендарния бургаски кмет Атанас Сиреков – Атанас Сиреков, журналистът Божидар Божков и победителят в класацията от миналата година – д-р Стилияна Томова.

Комисията заседава и гласува снощи в Областна управа, решението обаче се пази под строга конфиденциалност. Името на победителя е изписано и запечатано в плик, който ще бъде отворен по време на награждаването довечера от патрона г-н Вълчо Чолаков.

Очаква се на официалната церемония да присъстват народните представители от Бургаския избирателен район от всички политически сили, дипломати, кметовете на общини, ръководители на държавни и общински структури.


Комисията, председателствана от г-жа Елка Стоянова (вдясно), заседава снощи в кабинета на проф.Севдалина Турманова


Резултатът от онлайн гласуването с директни влизания през фейсбук


Почетните грамоти с основанието за отличието на деветимата



По време на официалната церемония кметът на Община Бургас Димитър Николов ще удостои с Почетен диплом за цялостен принос към културата на града актрисата Димитрина Тенева



В категории: Бургас