ДПС с подготовка за нова победа в Сунгурларе, ще асфалтира ударно преди изборите

Общината ще се превърне в строителна площадка преди местния вот през октомври


Обществената поръчка е за половин млн. лв., включва населените места в общината



Изборната година вече започна и по всичко личи, че борбата за кметските столове ще е жестока. Настоящите градоначалници ще дадат всичко от себе си, за да запазят постовете си, а партиите -  позициите си.

Дали защото местният вот наближава, или има осигурено финансиране, Сунгурларе ще лъсне преди новия мандат. ДПС явно се подготвя за нова победа в общината с ударни ремонти на улици за близо половин млн. лв.

Администрацията е обявила обществена поръчка и търси фирма-изпълнител, показа справка на Флагман.бг. Освен ремонт процедурата включва и поддръжка на обектите.

Ремонти ще претърпят част от уличните мрежи в населените места в община Сунгурларе - в града - улиците "Кооперативна", "Овчарска", в село Манолич улиците "Георги Димитров, "Ален мак" и "Иван Вазов"; в село Черница - ул. "Републиканска"; село Славяци - ул. "Дружба"; улична мрежа в с. Бероново и с. Садово.

Общината приема оферти до 5 февруари. Крайният срок за изпълнение на поръчката е 15 декември, което означава, че преди местния вот през октомври т.г. община Сунгурларе ще се превърне в строителна площадка.

В категории: Сунгурларе