Флотски адмирал Чубенков разряза тортата за ЧРД на Флагман (ВИДЕО)

На 21 януари 2011 г.бе даден стартът на най-голямата и влиятелна днес медия в Източната част на България


Сабята се връща от успешна военна мисия на „Дръзки” в Хайфа



Флотски адмирал Мален Чубенков, ръководещ формирование от бойни и спомагателни кораби на военноморските ни сили бе почетен гост за Осмия рожден ден на най-голямата и влиятелна медия в Източна България – информационния портал Флагман.бг.

Адмирал Чубенков направи изключителен жест за Флагман като предостави в най-важния момент от честването парадната сабя на фрегатата „Дръзки”, която преди дни се завърна от Хайфа след третия и най-продължителен етап от операцията на НАТО по морска сигурност в Средиземно море „Sea Guardian”.

Рожденият ден се състоя в Гранд Хотел и Спа Приморец като втора част от официалната церемония „Личност на годината 2018”.

Бившият вокал на групата „Ку-ку бенд” Нели Петкова взриви залата с невероятния си глас в изпълнения на народни песни и хитови парчета от Балканите.

Флагман.бг благодари на Гранд Хотел и СПА Приморец за проявения професионализъм при осъществяването на най-голямото като обществена значимост събитие за настоящата година, което събра политици, бизнесмени, магистрати, представители на арт средите и много журналисти.



В категории: Лайфстайл