ГЕРБ обяви предизборния си лозунг за евровота

"Европа ни чува" ще е "слоганът" на ГЕРБ


“Европа ни чува“ ще е предизборният лозунг на ГЕРБ за предстоящия на 26 май евровот.

Той бе представен в централата на партията днес.

Председателят на Предизборния щаб Цветан Цветанов и председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков презентираха активността на техните кандидати и на премиера Бойко Борисов в Европа.

Тази активност, тази компетентна и важна работа, която свършиха досегашните представители на ГЕРБ в Европейския парламент, е изключително важна. Изключително важно е да бъде запазена, за да може да си гарантираме, че в следващите години въпросите, които интересуват българските граждани, нашите проблеми, нашите виждания за визията на Европа, ще бъдат част от Европейския дневен ред. Тази активност показва и това, което няколко пъти вече чухте от досегащните изказвания – показват това, че Европа ни чува. Това е нашето послание, с това послание ще излезем пред българските избиратели на 26 май. Европа чува хората, които имат какво да кажат; хората, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика, като развитие на обществото и като обединена Европа. По този начин, с този слоган ние искаме да кажем на българската общественост, че само подкрепяйки силната листа на ГЕРБ за евродепутати, заедно с представителите на нашите партньори в тази листа, ние можем да си гарантираме, че ще останем и ще бъдем важна част от европейския дневен ред“, обяви Елен Герджиков.

Преди това Цветан Цветанов представи подробно голяма част от кандидатите на ГЕРБ на евроизборите, както и част от дейността на премиера Бойко Борисов в международен план.

Журналисти в края на събитието се опитаха да зададат въпроси на Цветанов относно скандалната сага от последните дни „апартаментгейт“. Зам.-председателят на ГЕРБ обаче отказа да отговаря и закри мероприятието.

 

 

Очаквайте подробности

 


В категории: Евроизбори'2019