Главният редактор на Флагман Катя Касабова с отличие за благотворителна дейност

Председателят на Търговско-индустриалната камара в Бургас Видка Вълчева отчете приноса й за огромното дарение за Операта


Благодарственото писмо бе връчено на официалната церемоня „Личност на годината 2018”


Главният редактор и издател на сайта Флагман Катя Касабова получи благодарствено писмо от Клуба на жените в бизнеса по повод активната й работа при организиране на кампанията в подкрепа на Държавна опера Бургас.

През пролетта на 2018 г. на благотворителен бал под патронажа на кмета Димитър Николов елитът на града събра и предаде на Операта 59 хиляди лева, за да бъде закупена нова озвучителна техника.

Балът на бургаския елит събра 50 хил.лв. за Операта

Апаратурата вече е внесена от Германия и служи на творците. Наградата бе връчена от председателя на Търговско-индустриалната камара Видка Вълчева по време на официалната церемония „Личност на годината 2018” в събота вечерта  -  от името на г-жа Марина Бошнакова – председател на Клуба на жените в бизнеса.

Касабова обяви в залата: „Нека аплодисментите ви бъдат за г-жа Марина Бошнакова, защото без нейната енергия, почтеност и голямо сърце, подобна по своите мащаби инициатива би била невъзможна”.

В категории: Бургас