Хороскоп за 5 април: Лъвът да не рискува с пари, а Скорпионът- с кулинарни експерименти!

Слънцето е в съвпад с Луната в Овен. Астрологът Ивелина Пенчева съветва представителите на този знак да се възползват от шанса да завършат всичко, което са започнали. Може да получат интересни оферти, пише тя в дневния хороскоп


Козирогът да действа решително, за да не пропусне шанса си, съветва астрологът Ивелина Пенчева
 

Овенът да се възползва от възможността да завърши всичко, което е започнал по-рано, съветва астрологът Ивелина Пенева. Представителите на тази зодия може да получат интересни оферти, пише тя в дневния хороскоп за tribune.bg.

За Телец пък денят може да се окаже доста труден, необходимо е повече търпение и упоритост, добавя астрологът.

На Близнаците ще им отнеме малко повече време и усилия, за да си постигнат целите, но да не изоставят плановете си, а за Рака събитията се развиват по-бавно, отколкото би искал и това е доста досадно.

Лъвът има възможност да завърши това, което е започнал по-рано. Да не рискува, особено когато става дума за пари или ценно имущество, предупреждава Ивелина Пенчева.

При Девите някои стари проблеми може да напомнят за себе си, но бързо ще им намерят решение, а Везните да не бързат - денят ще е успешен, ако всичките им действия са планирани и обмислени. 

Храносмилателната система на Скорпиона е особено уязвима, и затова по-добре да се откаже от кулинарни експерименти и екзотични ястия, съветва астрологът.

Стрелецът ще има възможност да направи това, от което се интересува, а Козирогът да бъде готов да действа решително, за да не пропуснете шанса си, добавя Ивелина Пенчева.

Водолеят има възможност да се помири с тези, с които сте в конфликт, а Рибите е по-добре да не избързват с началото на новите проекти!

16-ят слънчев ден олицетворява Закона, справедливостта. Препоръчва се да се съблюдава дисциплина, да се въвежда ред и чистота в дома, пише Ивелина Пенчева в своя слънчев хороскоп за tribune.bg. 

Могат да се изясняват отношенията, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума, съветва тя.

„Добре е да гледате към Слънцето и да се молите на запален огън. Тъй като е ден на справедливостта, то ако имате да подавате жалба в съда, направете го в 16 слънчев ден. Хубаво е сега да се започне съдебен процес по възстановяване на справедливостта. Това е ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате парите. Хубав ден е за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Всичко днес трябва да е чисто, в абсолютен ред“, добавя астрологът.

„Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Старайте се да не ръководите, а повече да бъдете в подчинение. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор. Не ругайте и не пушете в този слънчев ден. Лош ден е за тези, които се опитват да ръководят хората днес, за началниците, а също така и за авантюристите“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Месо днес не се препоръчва. По-малко течности консумирайте. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. В облеклото пък са благоприятни сините тонове. Да се избягва жълто и зелено“, съветва астрологът.

„Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки е знак за тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите“, добавя Ивелина Пенчева.
 


В категории: Астро