"Имам Една Идея" ще ви помогне да успеете в Бургас

Лекторите на семинара ще са звезди в сферата на онлайн маркетинга, финансирането и управлението


Ще имате уникалната възможност да получите много полезни съвети и примери за успешно реализирани бизнес стратегии, директно от успели в световен мащаб мениджъри

Изключително интересен бизнес форум ще се проведе на 14-ти април неделя в Експозиционен център Флора Бургас, научи Флагман.бг

Ако се интересувате от Предприемачество, Инвестиции и Управление или мислите да започнете собствен бизнес, „Имам Една Идея“ е точното място за вас.

На тази бизнес среща ще имате уникалната възможност да получите много полезни съвети и примери за успешно реализирани бизнес стратегии, директно от успели в световен мащаб мениджъри, които са започнали от нула и са развили успешен бизнес в България.

Лекторите на семинара ще са звезди в сферата на онлайн маркетинга, финансирането и управлението:

Борис Павлов – собственик и управляващ директор на Flat Manager. Той е експерт по иновации в управлението на имоти и отличен пример за всички, които сега започват своя бизнес. Самият той е преминал през всички нива в инвестиционната банка Societe Generale, достигайки до хедж фонд анализатор, но изоставя престижния пост и се връща в България. В София стартира свой собствен бизнес – Flat Manager, компания за управление на имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез Airbnb и Booking.com. Основана през януари 2017 г. към момента компанията има 15 служители, обслужва над 100 имота, обслужените гости са над 15,000, а генерирания приход е над 1 милион евро.

Светослав Георгиев – вицепрезидент по глобалната оперативна дейност на C3i Solutions, MBA at American University in Bulgaria и член в борда на директорите на АУБГ  . От него посетителите на форума ще могат да получат от първа ръка съвети за успешно управление на хора и процеси.

Владимир Каролев – икономист, финансист и консултант, а от скоро и докторант към SDA Bocconi School of Management, ще предаде част от безценния си опит по темата „Как да финансираме и инвестираме правилно“. Владимир Каролев е консултирал десетки проекти довели чуждестранни инвестиции в България между които Suchard и Nestle (шоколадова индустрия), Interbrew (бирена индустрия), Holsim, Titan, Heidelberger Cement (циментова индустрия), Youlla Glass (стъкларска индустрия), Dalkia (комунално топлоснабдяване), Alpiq (енергетика),  Nu Image (филмова индустрия), Puratos (хранително-вкусова индустрия), банка Pireaus и други.

Основната цел на организатора на семинара - Александър Петков, е да запознае аудиторията с успешни бизнес модели, както и с варианти за финансиране на бизнеса във всеки стадий от развитието му. Ще се обърне внимание както на фирмените финанси, така и на личните.

Пред Флагман.бг  инициаторът на „Имам една идея“  - Александър Петков, разказа за основните причини, които са го насочили към организирането на този форум.

- Г-н Петков с какво „Имам една идея“ е различен от другите семинари посветени на инвестициите и стартирането на собствен бизнес?

- Може би, основна разлика е самата комбинацията от лектори и браншовете, в които те са се утвърдили като професионалисти. Темите, по които ще говорят са различни, но всъщност са пряко свързани една с друга. Така например посетител, който се интересува от иновациите в управлението на имоти може да разбере и дали инвестицията в такъв ще е най-правилната за него.

- Какъв е вашия опит, като собственик на компания за организиране на събития?

- Моят опит през годините минава през различни бизнес модели свързани винаги с маркетинга и продажбите. ShortCut - events & networking е компания с предмет на дейност организиране и провеждане на събития от всякакъв характер. Към момента сме се фокусирали към тези от семинарен тип. Искаме да проучим нагласите на бургазлии и как те възприемат нашите идеи за да предложим най-доброто. Концепцията на компанията е посредством подобни събития, на които присъстват хора с общи интереси да се изграждат добри контакти. Именно за това е и подзаглавието – events & networking.

- За какви хора е подходящ бизнес форумът?

- Бих казал за всеки човек работещ в частния сектор. Такова събитие е най-малкото едно „сверяване на часовника“.

- Как успяхте да привлечете тези големи имена в бизнеса за лектори на вашия семинар?

- Някои от тях бих казал, че го правят просто ей така за каузата.  Светослав Георгиев е мой приятел и е от Бургас. Неговото желание е с подобни събития да се дава повече възможности на подрастващото поколение мениджъри да получават информация от първа ръка и да мислят повече за професионалното си развитие. Но най-обобщено мога да кажа, че всеки от нас има интерес икономиката в Бургас, а и в България да е във възход и за това всеки иска да допринесе с това което може най-добре.

Тук е момента да изкажа искрените си благодарности към тези които ни подкрепиха. Това са агенция за външна реклама MartMedia.bg, печатница TopPrint, радио PowerFM, Fitholic fitness, Smart Center и Foodpanda.

Акцент на семинара "Имам Една Идея" ще бъде AIrBnB.com & Booking.com и как може да печелим от почивка докато харчим по време на почивка. Ще бъдат коментирани актуални тенденции, похвати, добри практики, и новости в управлението на различни бизнес модели.

Дата на събитието: 14 април 2019 г. /неделя/

Времетраене: от 14:00 ч. до 18:00 ч.

Регистрация: от 13:30 ч.

Място на провеждане – Експозиционен център Флора Бургас

ЦЕНА : 59.90 лв. за двоен билет

ЦЕНА В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО : 40 лв. за единичен билет


В категории: Бизнес